Publieksprijs ‘paradepaardje’

De Publieksprijs is de prijs voor de mooiste deelnemer aan de optocht, gekozen door het publiek. De winnende deelnemer mag zich ‘Paradepaardje van het jaar’ noemen. De stemperiode loopt van zondagavond 03 maart 2019, 20.00uur tot en met maandagavond 04 maart 2019, 20.00uur. De winnende deelnemer wordt op maandagavond 04 maart 2019, omstreeks 22.00uur bekendgemaakt.

Nominaties

Iedereen die meedoet en zich heeft geregistreerd als deelnemer aan de optocht bij onze vereniging is genomineerd. Praalwagens, lopers, fietsers, rollende deelnemers, groepen, duo’s: kortom iedere deelnemer die meedoet aan onze optocht! De deelnemers moeten wél voldoen aan de criteria die genoemd zijn in het ‘Reglement Carnavalsoptocht C.V. de Laetste Stuyver’. Het reglement vindt je terug in dit boekje, maar je kunt deze ook nalezen op onze website onder het kopje ‘optocht’. We willen de deelnemers vragen om zich vooraf in te schrijven via onze website www.laetstestuyver.nl/optocht.

Stemmen

Je kunt stemmen op één van de deelnemers door naar onze website te gaan en te kiezen voor “stemmen publieksprijs”. Dit kan dus vanaf zondagavond 03 maart 2019, 20.00uur tot en met maandagavond 04 maart 2019, 20.00uur. Iedereen mag stemmen en iedereen kan één keer stemmen.

Winnaar

De Laetste Stuyver Publieksprijs ‘Paradepaardje’ wordt toegekend aan de deelnemer die van het publiek de meeste stemmen krijgt. De aanwezige deelnemers van een winnende groep mogen op maandagavond 04 maart 2019, omstreeks 22.00uur een prijs in ontvangst nemen. We hopen dat we met dit nieuwe idee weer een leuke impuls hebben gegeven aan het carnavalsfeest!

Eregalerij

Wees het eerste paradepaardje die een plekje krijgt in onze Eregalerij!